2018-01-13 06:28:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Bajban lévő barátja vigasztalásra és törődésre vágyik

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Kedvezőtlen hírt hall a nap folyamán. Azért ne idegeskedjen, az semmit sem old meg. Próbálja végiggondolni, mikor és hol lépett rosszul, és főként, hogy merre tovább… Meggondolatlanul ne cselekedjen, kérje ki a párja, vagy a barátai tanácsát! Estére már tudni fogja a megoldást!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat, amibe most belekezd. Ezért a fontos újításokat hagyja későbbre, amikor ötleteivel nyerő helyzetbe kerül. Foglalkozzon inkább magával, menjen fürdőbe, szaunázni!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egyhangú, sőt lehangolt lehet ma reggel. Most már szüksége van egy kis lelki felfrissülésre! Felvetődik egy nagyszerű buli lehetősége. Szakítson időt a szórakozásra! Az esti órákra már jó hangulatot jeleznek a csillagok.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bajban lévő barátja vigasztalásra és törődésre vágyik. Segítsen neki, hallgassa meg, és okuljon ön is az esetből! Az estét szánja pihenésre, töltse olvasgatással, filmnézéssel az időt.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Minden a legnagyobb rendben van ön körül. Szórakozást, derűt jeleznek a csillagok. Természetes stílusával, egyéniségével vonzza az embereket. Mindenkihez van egy-két kedves szava, és ezzel elbűvöli társaságát.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ossza meg ma érzéseit, félelmeit, gondjait, de örömeit is másokkal. Boldoggá fogja tenni, ha beszélhet valakivel, ha kiöntheti a szívét. Ma tudatosodik önben, hogy kinek komolyak a szándékai, és kinek nem.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár, ez kedvez önnek. Kiváló napja van ma. Remek információt kap, és máris megteheti az első lépést, senki nem állja útját. Tétovázásra sem oka, sem ideje nincs, cselekedjék mielőbb. A barátaival töltött este sok vidámságot, örömet ígér.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most igazán nem panaszkodhat, kitűnően érzi magát. A Jupiter és a Mars a Skorpió jegyében áll. Ön biztosan áll a lábán, és jól szervezett életet élhet. Ez a stabilitás boldoggá és elégedetté teszi.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Úgy érzi, mintha minden másképp alakulna, mint ahogy eltervezte. Később azonban tisztázódnak a félreértések. Egy apró ajándék, amit kap, nagy örömet okoz. Legyen türelmes, és partnere döntéséhez adjon némi időt...


Bak: XII. 22. - I. 19.
Túl sok feladata van ma, ezért zaklatott, és úgy érzi, nem tud semminek sem eleget tenni. Próbáljon meg rangsorolni és koncentrálni a legfontosabb ügyekre, meglátja, hogy mindennel tud végezni. Este lazítson; ne tétovázzon, ha társaságba hívják.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Talán kedve támad arra, hogy valamilyen változtatást hajtson végre az otthonában. Nézzen körül a webáruházakban, mert most szerencséje lehet a vásárlásoknál!


Halak: II. 19. - III. 20.
Elvonják ma a figyelmét arról, amit csinálnia kell, és ez nem kis kellemetlenséggel jár. Keressen megoldást arra, miként szervezhetné meg sikeresebben az életét. Ne adja fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: